Inscripció 3r Musical d'El Virolet

Aquest és el formulari d’inscripció per al 3r Musical d'El Virolet dels Lluïsos de Gràcia. Us hi demanem les dades bàsiques per tal de fer la inscripció i les dades de contacte.

Un cop feta la inscripció, rebreu un correu electrònic de confirmació amb un enllaç des d’on fer el pagament del cost total del musical. És important que tingueu a mà els codis de les vostres targetes per poder fer el pagament al final de la inscripció ja que fins que no es faci el pagament el vostre fill/a no estarà oficialment inscrit al musical.

Si voleu inscriure més d’un nen/a al casal caldrà que ompliu una fitxa d’inscripció per a cada inscrit.

En el cas que per raons sanitàries calgués suspendre el musical, us retornarem l'import de la inscripció.

Dades del nen/nena
Pare/mare/tutor 1
Pare/mare/tutor 2

Detalls de la inscripció

Dinar

El preu del musical no inclou el dinar. De l'1 al 3 i del 6 al 9 de setembre, els nois i noies podran:

Quotes

Els dinars es cobraran a part al setembre.

Autoritzacions legals i fitxa mèdica

Amb el correu de confirmació us indicarem com descarregar un document en pdf amb les diferents autoritzacions que són necessàries o optatives per a la participació del nen/a al musical, així com les seves dades mèdiques. És imprescindible que ens cediu els drets d'imatge dels vostres fills/es per al muntatge del musical. Caldrà que l’escanegeu i l’envieu degudament omplert i signat a virolet@lluisosdegracia.cat durant els propers 7 dies, així com la targeta sanitària escanejada del nen/a. També us demanem una foto on se li vegi bé la cara.

Si el vostre fill/a té alguna al·lèrgia alimentària i es queda a dinar de càtering, necessitarem que ens feu arribar un certificat mèdic oficial, amb indicació clara de l’al·lèrgia o intolerància i la pauta alimentària a seguir.

Informació dels LluïsosTEXT LEGAL
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, Vostè, presta el seu consentiment exprés per el tractament de les dades personals aportades a través d'aquesta fitxa d’inscripció. Aquestes dades seran incorporats al fitxer del que és Responsable Lluïsos de Gràcia amb fins relacionats amb la gestió administrativa de la seva petició i per a remetre-li informació relacionada amb aquesta entitat. Les dades de la fitxa sanitària es destinaran a fins relacionats únicament amb la prevenció en la planificació i desenvolupament del Casal dels Lluïsos de Gràcia. 

Així mateix informem que podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, d'acord a la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint-se a la adreça que consta en aquest escrit.