Inscripció Casal de Nadal 2019

Aquest és el formulari d’inscripció per al Casal de Nadal 2019 dels Lluïsos de Gràcia. En ell us demanem les dades bàsiques per tal de fer la inscripció i les dades de contacte.

Un cop feta la inscripció rebreu un correu electrònic de confirmació amb un enllaç des d’on fer el pagament del cost total del casal. És important que tingueu a mà els codis de les vostres targetes per poder fer el pagament al final de la inscripció ja que fins que no es faci el pagament, el vostre fill/a no estarà oficialment inscrit al Casal.

Si voleu inscriure més d’un nen/a al Casal caldrà que ompliu una fitxa d’inscripció per cada inscrit.

Dades del nen/nena
Pare/mare/tutor 1
Pare/mare/tutor 2

Detalls de la inscripció

Marca les setmanes a les que vols apuntar el nen/a.

Horari Extres
23 de desembre
24 de desembre
27 de desembre
30 de desembre
31 de desembre
2 de gener
3 de gener

Escull un descompte si aplica. No acumulables.

Si esculls 3 o més dies, tens un 5% de descompte adicional

Autoritzacions legals i fitxa mèdica

Amb el mail de confirmació us indicarem con descarregar un document en pdf amb les diferents autoritzacions que són necessàries o optatives per la participació del nen/a al casal; així com un formulari amb les dades mèdiques del nen/a. Caldrà que l’escanegeu i l'envieu degudament omplert i signat a projectes@lluisosdegracia.cat durant dels propers 7 dies, així com la targeta sanitària del nen/a escanejada.

Si el vostre fill/a té alguna al·lèrgia alimentària necessitarem que ens feu arribar un certificat mèdic oficial, amb indicació clara de la al·lèrgia/intolerància i la pauta alimentària a seguir.

Informació dels LluïsosTEXT LEGAL
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, Vostè, presta el seu consentiment exprés per el tractament de les dades personals aportades a través d'aquesta fitxa d’inscripció. Aquestes dades seran incorporats al fitxer del que és Responsable Lluïsos de Gràcia amb fins relacionats amb la gestió administrativa de la seva petició i per a remetre-li informació relacionada amb aquesta entitat. Les dades de la fitxa sanitària es destinaran a fins relacionats únicament amb la prevenció en la planificació i desenvolupament del Casal dels Lluïsos de Gràcia. 

Així mateix informem que podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, d'acord a la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint-se a la adreça que consta en aquest escrit.