Inscripció Tallers 2017-2018

Aquest és el formulari d’inscripció per al Tallers 2017-2018 dels Lluïsos de Gràcia. En ell us demanem les dades bàsiques per tal de fer la inscripció i les dades de contacte.

Taller
Dades d'inscripció
Dades cobrament

Per els cobraments mensuals del taller necessitem que ens facilitis el número de compte on domiciliarem els rebuts.

Informació dels Lluïsos

Drets d'imatgeTEXT LEGAL
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, Vostè, presta el seu consentiment exprés per el tractament de les dades personals aportades a través d'aquesta fitxa d’inscripció. Aquestes dades seran incorporats al fitxer del que és Responsable Lluïsos de Gràcia amb fins relacionats amb la gestió administrativa de la seva petició i per a remetre-li informació relacionada amb aquesta entitat. Les dades de la fitxa sanitària es destinaran a fins relacionats únicament amb la prevenció en la planificació i desenvolupament del Casal dels Lluïsos de Gràcia. 

Així mateix informem que podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, d'acord a la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint-se a la adreça que consta en aquest escrit.